Вона

Мені подобається коли знаходиться поруч вона,

Ця мить нескінченна : як в океані вода,

Як риба у воді і як пташка у небі

І як ті почуття що у серці далекі,гріють :

Думками кохання,любові,краси неземної

Та думки лиш однієї - лишитись навіки із нею.



А хто вона? Звідки? Що значить для мене?

Нема таких слів щоб розповів би про це я,

Але все ж вона янгол,упавший з небес,

Даруючий щастя і сміх , та спокій в душі,

Що лишиться в мене у серці на дні

Поки житиму я на цій Богом даній землі.


Рецензии