Кохання, наче птаха

Не кажи, що кохаєш -
Ще зарано, мій друже!
Я на тебе чекаю -
Хочу разом буть дуже.

Тільки, хто його знає,
Де вона - тая доля,
Що узавтра чекає
Мене й тебе в неволі?!

Не кажи, що кохаєш,
Бо воно, наче птаха!
А її не втримаєш,
В клітці, або під дахом...


Рецензии