Так солодко вголос..

Я люблю твої очі сумні,
Коли дивишся на мене тихо..
Скільки щастя тримають на дні-
Стільки зроблять вони мені лиха.

Я дивлюсь в них,коли ти не спиш,
І тримаю у серці їх образ.
Я торкнуся,а ти затремтиш,
І заплачеш так солодко вголос.

Люди вірять фальшивим сльозам,
Вони гріються в променях стразів,
Але вніч зостаєшся на сам
У житті,де ти сам себе зрадив!

Знов овації,-дія вдалась,
Ще людина до ролі вжилась..
Серце моє втопає від сліз-
Скільки ще виходити на біс?!!

Цей театр за назви "ЖИТТЯ"
Не оцінить поганих акторів;
Хто живе не на сцені буття,-
Той помре за кулісами сводів..


Рецензии