Цьом-цьом

Цьом-цьом, лялюнь! Як в тебе справи?
Чим Лондон дихає, Париж?
Сідай, примощуйся до кави.
Куди так, Сонечко, летиш?

Абзацно кажеж? Це цікаво!
Розводиш круто мудаків!
Ти п’єш без цукру? Не гіркаво?
...вони, батяри, всі такі...

Ой, знаєш, я вже прибалділа —
обзавелася пацючком,
висить на ньому трохи тіла,
зелені лапаю сачком.

У нього в статусі коханок
поважні шльондри, не відпад.
Він має масу забаганок —
конкретні перса, вправний зад.

Що є — то є, платить — то й любить,
то заслуговує бонжур.
А як цілує класно в губи...
В які — дай вушко — розкажу...

Жах не люблю скупих занудок,
мій попередній — саме з них.
Йой бідувала, то паскуда —
в спідничці маминій жених.

Летиш на шопінги, як бджілка?
А на масаж? На два, чи в три?
Давай, папулечки. То в скільки?
Як щось — до мене набери.

19 Вересня 2013


Рецензии
Цьом, як справи? Бачу, чиїсь теревені підслуховував)))))А балачки чоловіків напишеш?))) Цікаво, дотепно, ЧУДОВО!!!

Елена Каминская7   20.09.2013 18:54     Заявить о нарушении
Цьомики-бомбоки :)
Так, я обов`язково підслухаю розмову двох панів і тойво - напишу шо там і як...

Юрий Лазирко   21.09.2013 01:21   Заявить о нарушении