батькiвщина й що до...

Присвячується найкращому з найкращих філологів
                СВІТУ

О, Тетяно Степанівно НАША,
Немає філолога краше!
Та й йой,і я не з Гір спустилась,
А віднайшла Себе, й всьому навчилась.

У КІВАЛОВА СЕРГІЯ,
Бо се в житті моїм Месія!
І Михайлова Сашка я чту,
І свою "Мічту" я воплощу.

Я раз САШКОВІ говорила,
Що в Регіонах Наша Сила!
А ще Письменниця й Бандит,
Оце вже точно з Вами КВИТ!

Бажаю поступити на ф-т історичний,
Як КАВУНЕНКО, кажу не Риторично!

І прошу скромно, назвати Ваш знаменитий музей
на все Нерубайське Царство-Государство не іс-й,
а ЛІТЕРАТУРНО-ІСТОРИЧНИЙ ... МУЗЕЙ! Історико-краєзнавчий у нас вже є!

           З повагою ...ЛЕСЯ ІВАНІВНА!


Рецензии
Не сердіться за ПРАВДУ! Ви мені довго усі ПРАВДУ говорили, я ... слухала, тож тепер і Ви ШАНОВНІ послухайте!
ШЕВЧЕНКО, ФРАНКО і навіть ОЛЕСЯ УКРАЇНКА ПРАВДУ ГОВОРИЛИ!
Чим я гірша?
*****************************************************************************
Завжди ВАША, ОЛЕСЯ ІВАНІВНА ТАНЮК!

Леся Танюк   15.10.2013 18:27     Заявить о нарушении