Подивися, я змiнився

Подивися, я змінився
Та на попіл зпопелився,
Потім знову відродився,
І до тебе прихилився!

Так одну тебе чекаю,
Бо надію знов плекаю,
Що тепер є майбуття
І не має вороття!

Позитив я відчуваю,
Двері щастю відкриваю,
І до тебе вітром лину
Цілу ніч і цілу днину!

Інший я, відчуй скоріше,
І у мене найцінніше
Є тепер, бо це все ти
Мріям навела мости!

16.09-17.09.2013 р.


Рецензии