Вопросы и ответы Answers and Questions

Він йшов по вулиці, крокуя в такт.
Легкій мелодії, що у навушниках лунала. 
Він йшов, але питань багато так..
Питань, що його серце турбували.

Чом світ таким жорстоким зараз став?
Всі поспішають, та не бачать головного.
Простих речей, що огортають нас теплом.
Він далі йшов, радія посмішці старого.

Волосся вітер колихав.
І пташка до небес летіла.
Все що хотів, чого бажав.
Аби збувались наші мрії. 

Дійшовши в парк, спочити сів.
І книгу лагідно відкривши.
В світ загадковий, чарівний.
Він з головою розчинився.

Іще питаннячко сумне.
Чому любов- таке безумство?
Спочатку радість нам дає.
А потім в раз, пробач, мине.

Из всех историй на земле.
Грустнее всех- о человеке.
Что шел по проклятой земле.
За солнцем вслед, ища ответы.

Но все же на один вопрос.
Нашел ответы он, блуждая.
Вопрос: как жить нам на земле?
Ответ: любовь дарить, детей растить, друзей ценить, и храмы знаний возводить.
При этом всем не забывая.
Всегда ответы находить, по жизни широко шагая.


Рецензии