Саксофон... Кохання... Кава...
Я у Львові – я в раю...
Тішить аромат забави
Душу мрійливу мою.
Я заплутався у нотах -
Це не саксофон, а щем.
Наче на бруківці цноту
Львів втрачає під дощем...
Ніжно п'ю дівочі очі.
Просто чорні. Цукру?? Ні!!
Хміль палкий очей дівочих
Риму пестить у мені.
Парасольку залишаю.
Я краплинок не боюсь.
Саксофон і кава знають:
Я услід тобі зникаю -
І з тобою повернусь...
Свидетельство о публикации №113091804800
Людмила Сташкова 15.08.2016 17:16 Заявить о нарушении