Ларисi Косач!

ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ДУНЄВІЙ ЛАРИСІ АНАТОЛІЇВНІ!

Вас Люблять ніжно і серйозно,
Бо Ви Людина на Землі!
Де є приємно і мені,
Коли пишу я дуже грозно!

Лариса Косач, се Ви є,
І у душі, і в серці моїм!
Любов до Вас свою подвою,
Бо совість все своє зів`є!

Й Я Вас люблю, кажу сьогодні,
Бо Ви любили Нас уcіх
Ми відповідали, хто як міг
Слова мої не із безодні

Бо є, моя Ви мила КОСАЧ
Із нею Ви святою є,
Де Совість доброту кує
І Відправляю я, Вам ... МЕСИЧ!

            


Рецензии
І відправляю я ... ВАМ Месич.
З повагою.
****************************
Кому смішно, напишіть краще,
а Я ... Почитаю..!

Леся Танюк   22.10.2013 10:40     Заявить о нарушении