Ми не Бандери, ЛЮДИ!
Наша "Західна" країна,
Й то є файна УКРАЇНА!
Йой, й там жиють файні люди,
Слово й там ВЕЛИКЕ буде!
І в цюм Краї - Водограї,
Бойки, лемки і гуцули.
Йой, музики як заграють,
Й я малою було чула!
Ще туй жиють Українці,
Та нічого ся не боють.
На убранні файні дзвінці,
І корови добре доють!
Наша "Західна" країна,
Й то є Файна Україна!
Ми не є Бандери, Люде,
Лишіт такої нам огуди!
Українцями родились,
Й лемки, бойки і гуцули!
Українцями зростились,
В Буковелі й Ви там були!
Свидетельство о публикации №113091705237
Дымова Елена 17.09.2013 14:17 Заявить о нарушении
Але файно дякую.
З повагою.
Леся Танюк 17.09.2013 14:29 Заявить о нарушении