Дисиденство...

Присвячується ЯНУКОВИЧУ!!!

Я Вашого крила почула голос,
І закричала, Ви наша Доле!
І тільки Вас чекала Україна,
Бо кращої не було у нас Зміни.

Ви посланець призначений нам Богом,
Хотіла закричати я щомоги ...
Ви перший промінь Сонця осяйного,
І величезної на Землі облоги!

Бо Ви є Дар й божественний Володар,
Й Придумавши для Українців Моду,
Ви ранком Стали із Води Живої,
Із України нашої хромої!

Пронизаний Ви величчю Світів,
О, ДЯКУЮ, що Бог так захотів.
За СЛОВО думаю, не маю рани,
І рада, що й Україна з ВАМИ!

...Народ Наш ще більше Полюбили ВИ,
І дочекалися з Народом МИ Весни!

Нехай не буде ворогів в Народу,
І ніякого нацистського заброду!

         ДИСИДЕНСТВО ...

 


Рецензии
ПРИВІТ УСІМ ЗЕМЛЯКАМ ІЗ ЗАХІДНОЇ УКРАЇНИ!
І НЕРУБАЙЦЯМ, МОСКАЛЯМ І ГАЙНАЛЯМ-країни.

Леся Танюк   18.09.2013 14:38     Заявить о нарушении