Тишком час майнув в минуле...

Тишком час майнув в минуле,
Віз рипить, стомились коні…
Схоже у дитинстві чули,
Тепер посивіли скроні…

Кожен крок, через сходину,
На життєвому рахунку,
Якщо добра ти людина,
Не лишишся без притулку.

Якщо злість вогнем палає,
Заважає мирно жити,
Господь  Бог  нас, не карає,
Вчить лиш ближнього любити…


Нишком час майнув в минуле,
Тільки віри не цурайся…
Були у житті прогули,
Не гніви,  не зарікайся…



Автор   Геннадій  Сівак.
17  вересня  2013 року.


Рецензии
без любви живем поэтому и наказаны бываем... Спасибо, Геннадий!

Елена Амосова   21.09.2013 17:49     Заявить о нарушении
Благодарю Вас!!!

Геннадий Сивак   21.09.2013 19:08   Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.