Зубрицька Свiтлана Петрiвна!

Цариця Царської Корони!

Цариця Царської корони,
Усіх ПРАВОСЛАВНИХ Слов`ян!
Немає кращого у Світі дзвону,
Бо дзвін Сей люди БОГОМ ДАН!

Краса і Сила велике Діло,
Та ще коли і скромність Є!
Тоді щаслива Доля сміло,
Як ластівочка, гніздо зів`є!

Та ще як маєш Силу певну,
Ще й бережеш її завжди.
Щаслива БУДЕШ точно Кревно,
Тоді в усьому Гаразди.
 
Вас всі Люблять і Шанують,
ЛЮДИНУ ГАРНУ І СВЯТУЮ!
БАЖАЄМО ДО ВІКУ БУТИ,
І про МЕНЕ незабути ..! 


Рецензии