Дj Kern. Discothique
Killed
ma-human - feelings
best feeling of mine !
[mind ]
ябашар - д
ябашар - d
башир башир
... путь- путь- путь ...
black ball ! - Yea !
black balls of Black
itis - for nothing !
... путь-путь-путь ...
I need rf-girl
i dont like any holland girl
i need a german one
i need a french cousin
башир башир
accad
assad
обам из блэк - inflatable ball
TaKe THE FUCKIN' DESICIVE STEP ! !!
PRESS down a red button
from mediterrairians !
from far
(Башир-баширЪ ! )
dont send yr f-шестнадцать
remember SOmali ?
i fuck your theory
you spend money - for nothing
with this i agree
Bashir-bashir
Ас-са !!!
Свидетельство о публикации №113091701231