Зустр ч

Зустрілись вперше ми з тобою,
На перехресті всіх шляхів,
Ти ішла красивою ходою,
І почерк твій я полюбив,
Підійшовши- ніжно посміхнулась,
Взаємно теж я відповів,
А серце моє ще сильніш забилось,
Бо любов свою зустрів!


Рецензии