Ан-ти на тему Оля Фреймут та програма Ревiзор ч. 4

***
Замовляння від тарганів, мурашок та іншої "заразної комашні": потрібно всім білявкам гуртожитку (будинку, харчового закладу тощо) зібратися в епіцентрі появи "зарази", взятися за руки та промовляти:"РЕ-ВІ-ЗОР...РЕ-ВІ-ЗОР..." протягом п'яти хвилин.
Примітка: всі задіяні білявки мають бути в білих халатах, бахілах та з сіточкою на волоссі небесного кольору.
Якщо не допомогло,- то повторити, але відзняти "сеанс замовляння" на відео та викласти в інтернеті. :)

***
Тепер у знаменитій «Третьяковці» поруч з «Чорним квадратом» Казимира Малевича – шедевр від Олі Фреймут: «Білі обслинені жуйки на чорному фоні». Під яким цитата з «ПРАВДИ»: «Це, майже, «Молочний шлях», який ми бачимо у нічному безхмарному небі. Картина – результат довгих рачкувань під столами харчових забігайлівок та ресторацій! Усі жуйки побували у закритих просторах писків українців і не тільки. Там, навіть, і моїх декілька...»

***
Сниться Олі Фреймут страшний сон, неначе вона у катувальні КДБ. – В останнє: як подумки ви називали своїх відеооператорів у програмі «РЕВІЗОР»? За три секунди ввмикаємо струм!!!  - Хлопчики, вибачайте... «Штепсель» та «Тарапунька».



***
Вчені ніяк не можуть допетрати, що означає складова «ЧИК» у слові Олі Фреймут: «МУЖЧИНЧИК»...
«МУЖ» - це російською – чоловік у якого від жінки обручка на пальці та й сплять часами разом.
«ЧИН» - це, зрозуміло, посада, яка, насамперед, асоціюється з великою купою «БАБЛА».
«ЧИК» - що ж воно в біса таке???

***
Ось тобі Олю квитки на всі змагання Зимової Олімпіади в Сочі!-2014 Ти ж там перевір: чи сніг білий, чи лід не з оргскла, чи гречка й цукерки – українські!


***
Чому не товаришують Ольга Фреймут і Катерина Осадча? – У кожної такі сильні знання української та англійської, що при спільній розмові, обох давить за горло зелена заздрісна жаба.

***


Рецензии