То радощ до неба

То радощі до неба,
То сліз солоних море..
Навіщо мені таке?
За що мені таке?

Твою я душу стріну
На перехрестях сонних
моя як розцілує
твою і ніжно так..

То радощі до неба,
То сліз солоних море.
Як без тебе мені бути?
Не можливо ніяк!

хоч мандрівної пташкою
на ніжках - стеблинках
на сіренькому карнизі
сидіти і щебетати..


Рецензии