Пробач менi за почуття

Пробач мені за почуття -
Такі нездалі і холодні.
Мене зморозило життя,
З мене знущалось до сьогодні!

Пробач, що не кажу - " люблю ",
Мені сказать це слово тяжко,
Бо крає душеньку мою,
Ще та любов, що вже загасла.

Вона тривожить і гніте,
Ніяк мене не зоставляє...
Пробач за біль, за сум, за те,
Що не кажу тобі : " Кохаю. "


Рецензии