Зин ч1ал

Рахайт1ани ч1алал зун
Голландиядин .и чилел
Фагьумдайла гьар са гаф
Лезги ч1ал къведа рик1ел

Тахсир авач  гьиниз чун
Фейит1ани ватандай
Дидедин ч1ал лезги ч1ал
Акъатдай туш зин чандай

Ахварайни ксайла лезги сесер галукьда
Гьикьван яргъа хьайит1ан зун лезги яз амукьда

Гьак1 я чан зин лезги халкь
Куьне фикирмир масак1
Квадардач са адетни,абурни зав гумазма
Масад хьанвач валлагь зун .гьа лезги яз амазма


Рецензии