Дождик

Колись дивилась я на дощ
І бачила воду, не сльози
Краплинки торкалися рощ
В дощі знайшла я свободу

Вода лилася так нешвидко
Ти йшов один,без зайвих справ
Тобі здавалося що гидко
Ходить до мене кожен раз

Я знаю, що прошу багато
Така жіноча є нужда
А ти на мене підписався
Ще Двадцять сьомого жовтня

Я дуже сильно винувата
Перед тобою, мій хлопчак
Ти можеш навіть сподіватись
Що я покину тебе так...

Ти не надійся, мій коханий
Що я під ливнем залишу
Тебе, мій скарбик сподіваний
Тебе, живенький мій дощу.

І як би сильно ти не злився
І як би вбити не хотів
ти пам"ятай що ти влюбився
я твій коханець-командир.


Рецензии