Са цуьк це заз

 Къалура  заз милаим хъвер
Агуда зав чими гатфар
Куьруь хьурай мензилар чин
Артух жервал ашкъид гафар

 Секинзамач сефил я рик1
  Т1ал гьатнава эхийин гьик1
Вун патал зун хьанва ялар
 Мумкин я ваз авач хабар

Жедайвал ваз закай хабар
Гьик1 агакьрин вав зин гафар
Шад жедайвал рик1ин гьалар
Мани ягъдай нуьк1 амачни

Рахуха зав .це са жаваб
Вин хуруда  авачни рик1
Вучиз ялгъуз туна зун ик1
Ваз .заз гудай цуьк авачни


Рецензии