***

Таж храна векьерикай
Кьилел кьунва за
Цуькверин к1унч1 ваз багъишиз
Гъилел кьунва за

Зин муьгьуьббат ваз  къалурун
хиве кьунва за
Садазни чир дахьуй лугьуз
Рик1е тунва за

Ваз ван атуй лугьуз за
Ягъизва мани
Агь гада чан икьван зун
Ийимир дели

Марф къвана алахьайла
Цав жеда михьи
Къалура на къалура
Заз к1анивал ви


Рецензии