Зун, зин чилел мугьман хьайла

Зун зин чилел мугьман хьайла
А вахт заз лап фад акъатнай
Мукьва-кьили ,зун чидайбур
Патав къвез са-сад акъатнай

Рычал цикай чай авуна
Ацукьнай хъваз вах галаз
Адет тирвал т1уьнай ниси
Хьаран чими фахъ галаз

Са вил ат1уз къехъвезвай зун
Самур вацун патарихъ
Ак1 авай заз ,гьар са куьче
Ц1игел я зин камарихъ

Атайла вахт чара жедай
Ватандив,зун  мад сефер
Зайиф хьана,гьулдан хьтин
Рик1, к1евиз кьан са тегьер

Рик1 кьунат1ан к1евиз за
Кьаз хьанач завай накъвар
Теменди хьиз кьежирна
зин хайи чилин накьвар

К1анзавач заз къакъатиз
Гьикьван хуш я вун ватан
Кьисмет хьайт1а къведай суз
Белки заз вун мад ахкван

Агь четин я къакъатун зин дагъларив
Ширин я заз зун ч1ехи хьай бинеяр
Гекъиг жезвач Европадихъ сак1ани
Дар жигъирар ,къузаярни гуьнеяр


Рецензии