Хочу тебе об йняти
відчути тепло твоїх рук.
Я хочу тебе цілувати,
почути ніжніший звук.
Дивитись в бездонні очі,
вдихати твій аромат,
засинати з тобою щоночі,
танцювати під наш листопад.
В морозні зимові дні
готувати тобі какао.
Нехай мої очі сумні
посміхнуться тобі ласкаво.
Я вранці зі сходом сонця
тебе розбуджу поцілунком.
Мороз на нашім віконці
намалює тобі візерунки.
Я хочу тебе кохати.
І кожен дюйм твого тіла...
Я буду ніжно його цілувати.
Душа у небо злетіла.
Я сни тої берегтиму,
дивитись як мило ти спиш,
знайду для віршів тобі риму.
Усі тривоги свої облиш.
Я приготую тобі сніданок,
Обід і вечерю, і щось солоденьке.
Усе для твоїх забаганок,
для тебе, Моє Серденько.
Я хочу тебе обіймати,
торкатись твоєї руки.
Я хочу з тобою зостатись,
зостатись на довгі роки.
Я хочу тебе любити.
Злетіти до синіх небес.
Хочу тобою жити.
віддати усю себе.
Щоб наші усі тривоги
пішли десь у забуття.
Я хочу, щоб дві дороги
спелися в одне життя.
(15.09.13)
Свидетельство о публикации №113091504610