Бешлоама чура безаман хий
Дийнахьа а бийсан а ва лувш.
Сога догдоахаш хьо йоацилга -
Тайнача гlайгlанца ва гуш.
Фуд аз лехар сел саготденна,
Кхычунца безам ба-те?
Бlарчча денош са кховсаденна,
Верзаву гlанашка-те?
Екаргьяр йий-те оаз дийна -
Дог доагадергдар йий-те цlи?
Са безаман сигале сийна,
Бешлоама чура доладенна хий.
Гlермане, 14. Моажола бетта 2013 шу
Свидетельство о публикации №113091500449