Саламандра!
Я народилася в Одесі,
І пішла по всій Землі …
І у цьому я процесі,
Не згоріла я у тлі!
Пахне весно, й дужо пряно,
Що будую для Людей!
Я тебе Люблю багряно,
Саламандро з Орхідей!
Ясноглазу та біленьку,
Що будую я давно !
Академію гарненьку,
«Не тягніть мене у зло».
Пташкою я будувалась,
Де бував і сум, і біль.
Й будівництво розгорталось,
Й Є у Мене Хліб і Сіль.
То й нехай й у вас буде!!!
Доля й про Вас незабуде!!!
Свидетельство о публикации №113091501500