Тiтанiк!
Директору Совхоза!
Вищий від усіх пливе у морі,
Шукає вроду у високих зорях,
Пливе Тітанік дивовижний,
І мрія і зоря Світів!
Прозорий і твердо вільний,
Ріже Океан мов море вільно!
Жорстокий, й солодко морський,
Що ж тоді Він хотів?
Серйозна мов Любов Є Сходу,
В природних,й прямокутних водах.
Прозорий - страшно і рішучо,
Молодший брат сред Юних Дів!
Пізно й зимно, лід подалі,
Волого й важко кличуть далі,
Свіжо, довжелезно ,не порожньо,
Й не Є Він скрага, бо вижити зумів!!!
Да Здравствует Великий ЛЕНИН!
Свидетельство о публикации №113091510452
Леся Танюк 16.10.2013 12:09 Заявить о нарушении