Хьо кхы гургйоацаш
Хьох бlарг ца кхета,
Сай дог каш дутаргда.
Хьа кар хургдоацаш,
Хьох дош ца хета,
Со лаьттах керчаргва.
Цу панача мехка,
Сай мел дар дехка,
Хийраваьнна леларгва.
Цу хийрача мехка,
Сай ираз дехка,
Со паргlата верзаргва.
Гlермане, 14. Моажола бутт 2013 шу
Свидетельство о публикации №113091406608