Куля образ

Куля образ коли в душу влучає,
Кожна клітиночка помсти бажає,
Щоби відплата була дошкульніша,
Репліка щоби була найлютіша.

Так убивається спокій душевний
Й ти роздратований й дуже не чемний,
Лізиш у бійку не тільки словесну,
Майже криваву і зовсім не чесну.

Тож ображатися, мабуть, не треба,
Хто ображає, той ворог для себе,
Він не розумним себе виставляє,
Наше суспільство таких зневажає.
               
Правду свою ти відстоюй в роботі,
Думку без крику у чорному роті,
Якщо хтось думає трохи інакше
Не ображай його, вислухай краще.

У спілкуванні народиться згода,
Мир у суспільстві та справжня свобода,
Бійки, образи – кінець намагання
Миру добитися і процвітання.
14.09.13.


Рецензии