Iду я квiти поливати...
Іду я квіти поливати у садочок,
А вони такії гарнії, всі стали у
Таночок!
Немов сьогодні почнуть по черзі
Розквітати,
Немов дівчата свої вінки квітчати.
Іду я квіти поливати у гаї,
Де співають гарно й ніжно солов`ї.
Немов дівчатка в сорочки себе
Вбирати,
Мов матінка малим казки казати.
Іду я квіти поливати у діброви,
А вони такії гарнії, як у дівчаток
Брови,
Мов рушники йдуть в днину
Вишивати,
Мов Кобзарі ідуть увечері співати.
Іду я квіти поливати в полонини,
Щоб у діток були щасливі днини.
Немов рученьки вони нам простягають,
Немов доленьку свою звеселяють.
Іду я квіти поливати в гори,
Поливати буду й високі осокори.
Виростають там високі гарні трави,
Найгарнішії там у світі веселії
Дубрави…
Іду я квіти поливати знов,
Свята як в музиці моя любов.
Прилину я до рідної природи,
Нема на світі кращої ніж природа
Вроди!
Свидетельство о публикации №113091400480