чуже. урбанiстичне

чуже місто.
не чіпай мене своїми доглянутими руками.
своїми обвітреними пальцями.
я прив язана до дому шовковими нитками,
змальована там своїми диватцтвами.
чуже місто.
я ліпше ножем відріжу свої коси,
я краще піду й сяду на колію,
ніж стану твоєю. я і досі
чекаю потяг. живу з болями.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.