Заглянiмо у словник! Адресовано Фарiон!

Хтось казав поганий уряд,
І когось  в Державі дурять.
Ой, догодила собі Юля,
Набиває з гратів гулі !..


Якусь книжку написала?
А програма Є , - казала !..
Опо … Опозиція говорить,
Популізмом душі морить.


Хто сказав, що у Донецьких,
Колись були справи кепські.
Що писати не уміють…
Й керувати не зуміють.


Що за Ними Люд не піде,
Що й поспати Людям ніде.
Світло вийшло із пітьми,
У Європу Нам іти…


Що, у Раді Диктатура?
Що Народ про неї Чули?
Диктатура – Пролетарій,
Не засушений гербарій!


Заглянімо  у  Словник,
Щоб мови гомін не поник!
 


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.