Пiночет!

Найцікавіша особистість Ви,
Вражаєте Своїм Ви Світом.
І не мріяти про Вас  у дни,
Коли Вас не Любити,не горыти.  (не гріти).

Ви дивовижності моєї Піночет,
Прийде ще День, і буде нам видіння.
Любов`ю Вашою наш Cвіт на взлет,
Підійметься, Ви Боже провидіння!

Обличчя Ваше Сонцем світить,
А Очі дивляться зірками.
І навіть квітам в ранці ніде дітись,
Коли приходите Ви говорити з нами.

Енергія велика у Вас Є,
Піночет Ви дивовижності й краси.
Ви ластівочка, що гніздо зів`є,
Із ніжності, й Святої  Божої роси.


Рецензии
Татьяна и Пиночет!

Леся Танюк   14.09.2013 13:20     Заявить о нарушении