Александр Македонский!

ВЕЛИКИЙ ЗАВОЙОВНИК!

Пам`ятаймо, ми,
                Потомки,
Славмо, Він бо
                МАКЕДОНСЬКИЙ!


ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ    БОНДАРЬ АЛЕКСАНДРУ!

Македонський величаво,
Йде на Азію Він Браво !
Уславлений і сміливий,
Він є Сам, Військове диво!

Македонський має вдачу,
Й Сам виконує задачу.
Сам… І визначив ЇЇ,
Ніби пісню солов `ї.

Заспівали, полетівши,
І задачу зрозумівши,
Все зробив для Слави в Світі,
Був в великому зеніті!..

Коли Воїни Його,
Прийняли бо за Свого.
Йшли сі Воїни до Персів,
В Азію тоді Він вдерся !

Перська конниця Велика,
Й Александр не шитий ликом.
Греки військо розгромили,
І смачне вино вже пили.

Александр був серйозним,
Ніби він любив курйози…
Македонський руша далі,
Дивиться в великі далі!

Мала Азія … Його !
Й далі йде вже за Свого.
Величайший  із  Царів,
Воювати радо вмів.

І сьогодні Цар усюди,
Славним Є, мов ізумруди!
Він в Історію ввійшов,
І Імперію знайшов.

Сам зробив Її мечами,
Він Історія, Він з нами.
Від  Єгипта і до Інда,
Керував, вражав й де-інде!

І тоді, й сьогодні … Є,
Слава в Нього воду п`є!
Пам`ятаймо, ми, потомки,
Славмо, Він бо
                МАКЕДОНСЬКИЙ!


Рецензии
Помним,Мы Потомки,
Он ... Македонский!

Леся Танюк   14.09.2013 00:52     Заявить о нарушении