Мiй молоденький Генерал!!!

НАШІЙ МИЛІЙ , НІЖНІЙ УКРАЇНІ:
«ПОТРІБНИЙ ВПРАВНИЙ ГЕНЕРАЛ !»
ЙОГО СИЛА – СИЛА ВСІЙ КРАЇНІ,
ЙОГО МУЖНІСТЬ, СПРАВЖНІЙ МІНЕРАЛ.

ГЕНЕРАЛИ У ДЕРЖАВІ Є СЬОГОДНІ,
ГАРНІ, ВПРАВНІ, ЩЕ Й ТАЛАНОВИТІ.
НЕ ЗГАНЬБИЛИСЬ, НЕ ПРОПАЛИ У БЕЗОДНІ,
ЛЮБОВІЮ ЗЕМЛІ СВОЄЇ ОПОВИТІ.

ЗАХИСНИКИ ВІТЧИЗНИ, НАШОЇ КРАЇНИ,
НАМ  ПОТРІБНІ ЗАВШИ Й ПОВСЯКЧАС.
СКАЗАЛИ БИ УСІ ЖІНКИ ВЕЛИКІЙ УКРАЇНІ,
НЕ ЗАБУВАЙТЕ НІКОЛИ ВИ ПРО НАС.

А ЩЕ «МАЛЕНЬКА УКРАЇНКА» КАЖЕ:
«ТИ МІЙ МОЛОДЕНЬКИЙ ГЕНЕРАЛ!..»
А НАРОД НАШ ПАНЕ « СКАЖЕ ЯК ЗАВ`ЯЖЕ»,
УСИМ ВИ ЛЮДЯМ ЦіННИЙ МіНЕРАЛ.


ПОСВЯЩАЕТСЯ ЦАРЮ САЛТАНУ:
Дивитися додаток, вірш
«ПРЕКРАСНЫЙ КРАЙ – МОЛДАВИЯ!»
             


Рецензии
Посвящается Царю Салтану:
Дивитися додаток, вірш
"ПРЕКРАСНЫЙ КРАЙ - МОЛДАВИЯ".

Леся Танюк   13.09.2013 16:08     Заявить о нарушении