Рiка Любовi до Лiра!
Присвячується ОЛЕКСАНДРУ БОНДАР!
Сьогодні народжене вітрами,
Почуття батьківське до дітей,
Прославлене Воно віками…
Ощасливлене великими
богами…
Прийде, мов Великий
ПРОМЕТЕЙ!
Як прийде Час… Як ? – прийде
Час. Уви!
Не грався
Він… Із почуттями. Коли? –
Коли конкурував із Королями,
ВЕЛИКИЙ ЛІР, прославлений дитями,
КОРДЕЛІЇ ЛЮБОВ НЕ ЗАГУБИВ,
Себе як Корля Він не зганьбив.
Ріка Любовії до ЛІРА,
Ніякої немає міри,
Повага Йому в усьому надана,
Любові Чаша не випита до дна.
Людина в бідності багата,
Якщо чесноти є від Тата!
Коли великим щастям,
Сповита в Тата хата !
Коли Тата любить Мати,
Коли Кохання може лихо
колихати,
Коли великі діти радують
Батьків,
Сестри люблять ріднесеньких
Своїх братів
Онучки і онуки
Вітають дідусів,
Тоді Ми Люде – діти Козаків !
Тоді,
Шановні – Ріка Любовії до ЛІРА,
Погодьтеся,
Немає ніякої вже міри,
Ой, Люде,
Не треба сумувати, буде…
ШАНУЙМО КОРОЛЯ,
І усе забуте, -
Добро в віках
Повернеться до Нас,
Повірте,
Люде,
Як прийде Час…
Усе Добро, повернеться до Нас!
Як прийде Час, як прийде... Час!
Свидетельство о публикации №113091303376