Казкова Казка! Пародiя на Киевская Русь!

Присвячується ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ !

У Києв – граді є Царі,
Великі і малі, та ті…
Що думають ,
                Що у Країні,
Дурний народ,
                Не розуміє,
Що Президент і Україна,
Божествене,
                Й велике діло!



В Україні,
                Й інше місто є,
Де великі дивні Люди…
України не забудуть…
Бо у них величезна
               Совість Є!...



Місто се
               Дніпропетровськ,
Але навіть
                І Котовськ…
Розуміє, що Царя ,
Не обирають
                На вмання!




Та моя Казкова
                Казка,
Не прислів`я,
                Й не наказ:
Лють й ненависть,
                Це як праска,
У  Шевченка
                Це Кавказ.
І  сьогодні  Наш бо любий,
                Дивовижний,
                Київград!...
Процвітає і вирує,
                Бо є в ньому,
Дивовижний,
                І великий
         ПРЕЗИДЕНТ !

Є ще політичний,
                І величний
У країні є Парад!

Та на жаль,
                Ще є моменти,
Комплементи цих,
                Моментів,

Називаймо їх  облично,
Любимо ми їх
                Велично,
Дисидентів Сивини.
 
Головний Наш
                Дисидент,
Історичночті
                Момент,
Пише у тиші вірші,
Із онуком у тиші!



Тож скажіть мені Ви Люде,
Що мені за це все буде?
Що не я є дисидентом,
Бо ШАНУЮ ПРЕЗИДЕНТА!



Ви також Його ШАНУЙТЕ,
І себе Ви не ганьбіть!!!
Зважте все і підсумуйте,
Для себе ви усе зробіть!               
               


    
      


Рецензии