Роксолана

Я-Роксолана!Я бранка султана...

Рабиня...дружина його бесталанна...

Султанша  Хюрем-його мускус і амбра.

Я мати дітей його...Я Роксолана!

Я-Роксолана!Всі дні і всі ночі

коханням освітлюю його ясні очі....

Таке лиш Аллах міг створити кохання

в якому і радість,і сльози,й прощання...

Я-Роксолана,раба падишаха....

Кохана голубка.....всесильна султана!

Я сонце та місяць!!!!Я зірка яскрава

володаря світу мого-Сулеймана!


Рецензии