Азадвилин тергна мани

Эй инсанар дуьньяди ваъ,
Халкьди халкьдиз гузва къе рум.
Бес мус къведа асланрин вахт,
Агазардай чакъалрин тум.

Амач гила мукьва, къунши,
Сад садавай чара хьанва.
Душманди чун пайна вагьши,
Ялавни т1ал хура хьанва.

Чуьнгуьрд симер авуна кьат1,
Азадвилин тергна мани.
Лезги ч1алан квадариз хат1,
Душманар куь фикир яни?

Амма чир хьухь алукьда вахт,
Лезгистан зи гъалиб жедай.
Куьн алчахар гамачиз тахт,
Дуьньяд винел къариб жедай!


Рецензии