Дети эпохи
гербарій із мрій поповнив стару колекцію.
раніше на прапорі красувався молот та серп,
був єдиний шаблон,заборонявший солод та спеції.
на колінах викарбували гравюру віри,
червоні стяги відбивають надію в очах.
ми не те покоління,ми тієї єпохи діти,
що не знають слів: репресіі,війни,страх.
ранком я прокидаюсь і бачу,
стіни сірих будинків та вчорашній день.
люди-що працюють за здачу,
люди-як пародія на людей.
я вважаю, що якщо сонце сходить,
значить є сподівання на краще життя.
якщо кожен усе від нього можливе зробить,
ми зможемо зробити щось дійсне,з цієї купи сміття.
Свидетельство о публикации №113091108995