***

Як хочеться вірити в добре, порядне,
Та мало в нас честі і мало добра.
Чомусь всі жадають вигоди і влади,
Така вже сьогодні невдячна пора.

Так мало ще справжніх синів України.
Хоч наша державність уже не дитя.
Та вірю, що скоро грядуть переміни,
І в праці звеличаться наші серця.

Пробудить усіх нас висока ідея,
Згортує героїв на славні діла,
І наша державність, хандрі панацея,
Наповниться змістом, позбудеться зла.

У центрі Європи живемо ми, браття,
Тут наше коріння і наші стежки.
Хай в щирих серцях воскресає завзяття
Творити Державу на вічні віки!


Рецензии