Ватаба-дигахъаба

Гьуникан къарши рикиб,
Мургье гиле хIасира,
Дике цIакьле цIапIрикиб.
Вати иле ну, ира!

Ватергъариб ватигъа,
Ну ватаба церхIилис,
УмцIенгъариб умцIенгъа,
Рашен царал уршилис.

Дия дигахъуй леле,
ИтI цIакьле дигахъуле,
Дигуй тIар хIарукIуле,
Калъуври ну гIядабле.

Ахъил хъулре дируле,
Чят бяхъиле лусуле,
Ца дигуйке хIинакIан,
Калъувра тIар хIавкIуле.


Рецензии