Loafer

i roam, alone i roam
what else to do i don't know
no home, ain't nobody home
i'm useless, like a beer's foam

ooooh

i'm a loafer, oh mama mama,
i'm a loafer, oh-oh
i'm a loafer, oh mama mama

in the crowd, i'm like a needle in hay
i am again a man with no aim
so i roam, all day i roam
don't know, there's nothing i know

ooooh

i'm a loafer, oh mama mama,
i'm a loafer, oh-oh
i'm a loafer, oh mama mama


Рецензии