Трохi краiнской мови
Но всi менi нi гожи..
Не мае талii у нiх.
И трохi страшнi рожи..
Менi сподобiлась одна...
I гарна i прiгожа.
У неi цiкава е душа.
I лiчеко-нi рожа))
Ти в мережах моiх.
Надто зiрка вiтаешь.
I бай дуже вже те.
Що зi мноi розмовляешь.
Менi нi соромно казати.
Що я продовжую кохати..
Вiдченю тобi я правду.
Маю ще к тобi тепло.
И коли зi мною поруч.
На души менi свiтло.
Свидетельство о публикации №113091104253