Пензель рученьку веде!

Присвячується Коваленко Миколі Павловичу,
Доктору Фізико - математичних наук,
Українському ученому - фізику,
професору, викладачу
Міжнародного гуманітарного університету!

О, диво, як малюєш диво,
Як говориш, душі крик…
Се зачаровує, бо рими,
Самі складаються у Лик.

Ви чистий лист Своєї суті,
І є і розум, й малярист…
І Світ Ваш –диво має бути,
Першотравневий чистий лист.

Ви дивовижності краса,
Де пензель рученьку веде.
Прикраса, брама і …Вона
Картина з розуму зведе.

О, диво, як малюєш диво,
Журби, Великої Журби!..
Дарую Вам свої я рими,
Вони, загадковості  ходи…

Якщо в душі Ти маєш Рим,
То світло ллється, і Бог з Ним!


Рецензии
О, Ви обачності краса,
Де є усе, усе зроста!
Де є великі Пілігрими,
Поезії й душі незримі!

Леся Танюк   11.09.2013 13:39     Заявить о нарушении