Буфет

(українською мовою)

- не приходив ще буфєт?
- ні, немає, досі нєт
вже не буде стєлажка...
так хотілось пиріжка!

як модель я не знімаюсь
целюлітом не преймаюсь
хай росте живіт та попа
це не вплине на роботу

сочиняю я куплет
щоб забути про буфєт
щоб забути пиріжки
і ватрушки, і ріжки...

кажеш, в мене є талант?
ой, мерсі за комплімант
та романтику "нє с'єсть мнє"
як завжди - "сосіська в тєстє"

скільки б вірші не писав
не потрапити в журнал
жду вже два десятиріччя
стати щоб поетом січня ))


Рецензии