Сонце бавиться у схованки
Промінь у моїм вікні...
Чи сумує? Чи всміхається?
Щось підказує мені?
Що життя не все однакове?
Що не все співать пісень?
Що бувають тіні знакові?
Що із ночі буде день?
Сонце бавиться у схованки.
Щастя пензлик по вікні.
Прийде час довіку з променем
Спілкуватися мені...
Свидетельство о публикации №113091101058