Forest rhapsody

Срібний ранок, коштовне проміння...
Чи то яблука падають з неба?
У задзеркаллі шукати треба
Колоскових фантазій насіння.

У задзеркаллі серед ілюзій,
тримайся міцно за край спідниці.
А я візьму свої довгі спиці,
зв`яжу тобі шлях під дріб перкусій


Рецензии