Дурь

Ніби на повітряній кулі
Мене несе у дивосвіт
Моїх хворих фантазій.
Вночі я димлю,
Збираючи ганжу,
А у сумочці цілий букет
Коноплі.

А ще й кошенятко
З диявильською посмішкою.
Так, де моя палата?


Рецензии