Етика, мораль, ,,
Добро,культура,людяність,порядність,
Але не всім знайоме це,на жаль...
Зате знайомі егоїзм і жадність...
Обов"язок,повага до людини,
Культура мовлення, сумління і добро ,
І честь, і гідніть...не усюда лине...
З поконвіків усе це в нас було...
В суспільстві етика присутня не усім,
Культура спілкування і повага...
Зате трапляється передусім
До цінностей людських ненависть і зневага.
Як бачиш це,то серце аж щемить,
Біль за це все аж душу розриває.
Від злоби і зневаги ще й душа болить...
Бо нелюдів таких суспільство наше має...
09.09.2013
Свидетельство о публикации №113091000063